duminică, 13 decembrie 2009

Saptamana viitoare e decisiva

Frecusuri cu proprietara. O nebuna care lasa gazele la maxim pornite si fara flacara, o nebuna care uita apa la baie, o nebuna care umbla goala prin casa cand nu e nimeni si cand ajung acasa o gasesc in pizda goala si cu laptaria atarnand pana la calcaie, o nebuna care da drumul la calorifer la maxim si deschide geamul, o nebuna care ... o nebuna, ce mai!
Mi s-a acrit si plec. Ma mut. Acum caut chirie. Sa vedem ce-o fi. Am gasit ceva fain la 250 de euro pe luna. Mai jos vad ca nu gasesc. Asta e. Are net si cablu de la UPC. Doar trase firele. Necablat inca. Probabil ca s-a intrerupt abonamentul cat apartamentul nu a avut chiriasi. Sa speram ca o sa fie ok cu netul de la upc. Niciodata nu am avut dar am auzit ca era cam 1 mil pe luna abonamentul. Am fost mintit? :)))
Asa ca de miercuri joi pana vin aia sa ma cableze (sper ca pana de revelion) n-o sa mai am net. Scriu cat mai pot pe blog si apoi iau o mica pauza.
Acum bag in saci toate boarfele. Asa am gasit incarcatorul de baterii pentru aparatul foto si nshpe mii de deodorante de care uitasem. Bine ca nu au expirat :)))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu