sâmbătă, 9 ianuarie 2010

You'll never walk alone - partea a-V-a

Torres si Aurelio aduc victoria cormoranilor cu 2-0 in fata Fiorentinei. Acum urma returul din Italia. Mascherano deschide scorul in minutul 48. Vine minutul 57, minut in care, cel mai fluierat om de pe teren, Adrian Mutu iese la rampa. O recuperare a lui Adrian la mijlocul terenului. Mutu trece pe langa Comotto. Este fata in fata cu Dainelli. Ii trece mingea printre picioare si intra in careu. Sut la coltul lung. Goooool Liverpool! Gol Adrian Mutu! Stadionul este readus la tacere. Doar peluza engleza mai tipa. Adrian nu se bucura. Isi ia de gat colegii care vin sa il felicite si se intoarce spre peluza italiana si aplauda. Firave tentative de raspuns pozitiv se aud dinspre italieni. Dar se opresc repede. Nu puteau sa il aplaude si ei pe el. Era prea mult. Il fluierasera tot meciul. Dar frumusetea golului nu le-a mai dat putere sa il fluiere. Donadel in minutul 62 pentru Fiorentina si Torres in minutul 83 sunt marcatorii acestui meci. Per total Liverpool bate cu 5-1. In sferturi va intalni pe Chelsea. Parcurs destul de greu pana acum.
1-1 in tur si 1-1 in retur. Drogba si Mascherano pe Stamford Bridge si Glen Johnson si Essien pe Anfield. Carragher eliminat in retur. Urmeaza penalty-urile. Aquilani inscrie. Anelka il urmeaza. Benayoun rateaza. Ballack rateaza la randul sau. Capitanul Gerrard se indreapta spre balon. Sut plasat la coltul din stanga portarului. Cech apara! Gerrard isi pune mainile in cap. Putea el, capitanul sa-si ingroape echipa?
Lampard inscrie. Johnson inscrie si el. Alex rateaza pentru Chelsea. Torres si Essien inscriu. Fabio Aurelio inscrie. Ashley Cole trebuie sa inscrie pentru ca Chelsea sa nu fie eliminata. Si nu o face. Sut puternic in bara transversala.
Inter este viitoarea adversara a celor de la Liverpool. Mourinho se va intoarce in Anglia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu