luni, 15 februarie 2010

Cele mai dorite femei din lume - 2010

Peste tot lumea face topuri. Eu am zis sa analizez top-urile. Sa incepem cu cel mondial si apoi o sa trecem la cel romanesc. O sa vedeti o diferenta uriasa.
Imi bazez acest post pe un articol din revista askmen, o revista pe care o citesc (online) destul de des.
link
Sa le luam pe rand, dar nu top 100 ci top 10.
10 - Miranda Kerr
Nu-i gasesc nici un cusur. Singurul poate este ca e prea slaba. Adica pui si tu mana pe ea si simti ca se frange cand o strangi putini. Ii trosnesc oasele. Dar poate este o aparenta. Ochi superbi, chip angelic si corp de nota 10.







9 - Eva Mendes
O tigancusa fara sare si fara piper si pe deasupra foarte ingamfata. Am citit articole despre ea in care nu ii ajungeai nici cu prajina la nas. Nu are corp, nu are nimic. Fata ei zici ca e a unei femei de serviciu. Imaginati-va ca poarta niste haine albe si e cu mopul in mana si cara o galeata cu apa dupa ea, cocosata si cu un batic pe cap. Nu-i asa ca i se potriveste?



8 - Cheryl Cole
Este cumva sotia lui Ashley Cole de la Chelsea? Sau e doar o coincidenta de nume? Hmmm. Nu le am cu sotiile de fotbalisti. In afara de Victoria Beckham nu stiu cine ce sotie e. Revenind la Cheryl cica a cantat in nu stiu ce trupa de fete. Ma rog. Are chip foarte frumos. Merita poate un loc mai sus in top, la fel ca si locul 10 (Miranda Kerr).




7 - Penelope Cruz
Nu mai avem actrite pe planeta asta decat tarancute ca Penelope Cruz? Parca o si vad cu caciula in mana milogondu-se de o fisa sa isi ia si ea un corn intr-o piata in Spania. Un asemenea rol i se potriveste. Dar rolul de "dorita" mi se pare cel putin hilar.







6 - Beyonce
Nu mai scapam de negresa asta? Ea chiar crede ca e frumoasa. Mai are si cocul ala de zici ca e Elena Ceausescu invelita in cenusa. Are fundul mare, nu are sani si se mai si agita in toate videoclipurile ei. Arunca din corpul ala in stanga si-n dreapta de zici ca are ce zgudui. Nu ai, fato. Du-te acasa!





5 - Jessica Alba
Ei, asta da femeie. Are tot. Are un chip angelic cand vrea ea si unul de vampa atunci cand trebuie. Talie, piept, tot! Cine e cu ea sa ii multumeasca lui Dumnezeu zilnic in rugaciunea de seara ca e cu asemenea faptura.







4 - Alessandra Ambrosio
Nu-mi gasesc cuvintele. Sau pot incerca unul: mirifica!













3 - Kate Beckinsale
Este exact locul pe care il merita. Cine nu a vazut ultimul ei film, nu intelege ce zic aici. Acolo puteti vedea talia ei de viespe. Are si un chip care emana inteligenta, deci nu este numai o pipitza cu care te mandresti ca mergi pe strada. Probabil ca ai si ce sa vorbesti cu ea. Fara nicio legatura, nu e blonda :)) Inca un plus despre ea: stie limba rusa. M-am indragostit!


2 - Marissa Miller
Ce cauta asta in topul 100 cele mai dorite femei in 2010 nu pricep! Culmea e ca e pe locul 2!!! Are o gura de scroafa si nu pricep de ce isi strange sanii cu mainile. Suntem la o sedinta de casting porno? Ca sa nu mai zic de burtoaca aia de zici ca a baut o lada de bere pe zi de cand s-a nascut ... Oribila!





1 - Emmanuelle Chiriqui
Da. Cu adevarat superba! Am urmarit toate filmele in care ea aparea in roluri in care impingea o tava sau avea macar o replica. Deci stiu despre ce vorbesc. Este cu adevarat superba! Poate nu neaparat de locul 1, dar in top 10 merita sa intre. Chiar top 5.







Topul romanesc, alta data cand o sa am chef.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu