luni, 6 decembrie 2010

Daca prostia ar durea ...

Pe un forum se discuta despre un film, Iata comentarile unor utilizatori:

Frumusel, dar m-a muscat sarpele si, dupa terminarea filmului, am pus pauza pe "*credits"*, exact cand era afisata muzica folosita in film. Ochii mi-au cazut pe "*Imnul de stat al RSR - muzica si versurile: Ciprian Porumbescu"*. Atunci s-a daramat totul, precum un castel de carti de joc, iar senzatia cu care am ramas a fost una de amar in gura, alt amar decat cel pe care incerca sa-l transmita regizorul.


Comunistii ne-au dat case, democratii ni le iau.


Pentru primul utilizator: Fostul imn compus de Ciprian Porumbescu este foarte frumos. Compozitorul lui ar trebui sa fie o garantie ca versurile sunt o capodopera. Asocierea lui cu perioada comunista este normala, ca doar a fost imnul acelei perioade. Faptul ca ii vine amar in gura este numai si numai in mintea lui, mintea unui pusti care probabil s-a nascut dupa 1989, ca atare comenteaza despre o perioada pe care nu o stie, deci e prost facut gramada.
Pentru utilizatorul numarul doi: Ceea ce a scris reprezinta caracterizarea fidela a perioadei actuale. Nici eu nu puteam sa o zic mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu